שמות לרחובות
- עודכן ב:02/07/2020
- עודכן ב:27/06/2019
- עודכן ב:04/04/2017
שלום רב לכל הילדים ולכל ההורים, בשבוע זה מתבצעות עבודות להרמ...
מזכירות הרדוף (טכנית) - עודכן ב:02/11/2015
כן, הם שוב חוזרים בתנופה - שחקנינו האהודים מתי? במוצ"ש מה? כ...
מזכירות הרדוף (טכנית) - עודכן ב:21/08/2015
מזכירות הרדוף (טכנית) - עודכן ב:27/04/2014
שלום רב, בשבוע הבא החל ביום שני 24.3.14 תתקיימנה עבודות שדרו...
מזכירות הרדוף (טכנית) - עודכן ב:19/03/2014
מזכירות הרדוף (טכנית) - עודכן ב:04/12/2013
שלום רב לכולם,להלן תזכורת חשובה לבעלי הכלבים: כלבים משוחררים...
מזכירות הרדוף (טכנית) - עודכן ב:21/11/2013
שלום רב לכולם,להלן שתי הודעות חשובות:1. תחנת ההיסעים ליד מרכ...
מזכירות הרדוף (טכנית) - עודכן ב:14/11/2013

טקס יום הזיכרון הישראלי - פלשתינאי (וירטואלי)

שם:מירון ברק
פורסם:26/04/2020 23:42
קטגוריה:חוגים כנסים וסדנאות
נייד:052-3636975
טלפון:04-9059365
תאור:חוגים כנסים וסדנאות
מחיר בש"ח:
דוא"ל: ליצירת קשר עם מירון ברק לחצו

פרטים נוספים:

The Joint Israeli-Palestinian Memorial Ceremony

co-hosted by Combatants for Peace and the Parents Circle - Families Forum

co-sponsored by over sixty peace organizations and religious institutions around the world


Monday April 27th, 5:30pm UTC


that is 1:30pm New York time, 6:30pm London time,

7:30pm Paris/Berlin/Geneva time, 8:30pm Israel/Palestine time
Here are all the links to watch the Ceremony:



https://afcfp.org/watch-the-memorial/



https://www.theparentscircle.org/en/live_ceremony_2020-2/



https://www.facebook.com/AFCombatantsForPeace/



https://www.facebook.com/c4peace/

קיבוץ הרדוף

ד.נ. המוביל 1793000, טל: 04-9059222, פקס: 04-9861106, דוא"ל: [email protected]